Old Stars IVS – Roda JC

WEDSTRIJD VERSLAG: OLDSTARS IVS – Roda JC

Na lang zoeken om een geschikte datum te vinden was het zaterdag 15 oktober dan eindelijk zover en stond de wedstrijd Old Stars IVS – Roda JC op het programma.

Om te beginnen waren we verast dat hun 7 tegen 7 wilde spelen hiermee kwamen ze bij de aftrap. De officiële regels zeggen 6 tegen 6. Om 7×7 te spelen op dezelfde maten van het veld als 6×6 was ons vreemd, je krijgt minder ruimte en de handelingssnelheid ligt hoger. Het was Roda JC dat het eerste scoorde 0-1, wij maakte al snel gelijk maar even later liep Roda JC uit naar 1-3 bij ons werd de mouwen opgestroopt en liepen we uit naar 4-3 na een paar persoonlijke fouten was het ineens 4-6 we kwamen goed terug tot 6-6 maar in de slot fase kwam Roda JC op 6-7. Het was een gelijk op gaande wedstrijd waar Roda JC het voordeel had van 7 tegen 7 te spelen.

Na afloop nog gezellig bij elkaar gezeten onder het genot van koffie en vlaai en werd er gespeecht over in weer. Voor het volgend jaar zijn we uitgenodigd om weer tegen hun te spelen maar dan op Kaalheide.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://walkingfootball-ivs.nl/old-stars-ivs-roda-jc/